Vi är tillbaka!

By and on October 27, 2011 in Archive

Äntligen är KZINE tillbaka! Det tog sin lilla tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Efter mycket om och men, efter mycket jobb och slit, slår vi nu upp våra portar ännu en gång. Välkommen till det nya KZINE!

Efter månader av stenhårt arbete och en jäkla massa fika är KZINE igång igen. Äntligen kommer du att kunna läsa nyheter, information och allt annat som rör Kungsholmens Gymnasium här på kzine.se. En av KGs allra äldsta föreningar är än en gång redo att leverera reportage, intervjuer, rapporteringar och mycket mer.

Numera fungerar vi dessutom som en informationscentral för allt som händer i skolan. Det här är den enda sidan du kommer att behöva för att ha koll på vad som pågår. Besök vår hemsida, följ oss på Twitter och bli vän med oss på Facebook så är du alltid uppdaterad!


By and