11-11-11

By on November 10, 2011 in Events

Nu på fredag så är det den 11 november 2011, även känt som 11-11-11. Många påstår att datum som detta är dagar då det spirituella och andliga ska stå oss människor närmare. Dessutom så ska 11 vara ett speciellt själsligt tal som återkommer under speciella dagar. Kanske är den här fredagen rätt dag att göra någonting särskilt?

Många är de människor som menar att någonting extra speciellt händer dagar som denna, både positiva och negativa. Kommer världen kanske att råka ut för en katastrof på fredag? Det finns de som säger sig ha förutsett att asteroider kommer falla ner på jorden nu på fredag och skapa stor förödelse. Å andra sidan så passerar asteroider jorden ungefär vart tredje år, utan att vi märker av dem. Vi har i år redan tre gånger fått höra att jorden ska gå under och nu hotas vi även av asteroider? Klassiskt.

Tydligen så ska 11 vara ett extra speciellt tal som återkommer gång på gång. Om du bara börjar leta så ska du finna det överallt. Vissa säger t ex att första världskriget slutade den 11 november 1918, vilket ska vara bevis på att 11 är ett tecken på lycka och hopp.

Oavsett om det ligger någonting i det här eller inte, se till att njuta av 11-11-11! Även om du inte tror på speciella datum eller tal, njut då bara av att det är fredag! Ha en trevlig 11-11-11 allihop!


By