Synergys första show

By on November 6, 2011 in Events

På fredagen innan höstlovet drog konsertsäsongen i KGs aula äntligen igång igen med årets första Synergyshow. Trots lite dåligt ljud var det som alltid mycket underhållande.

Under lunchen på fredagen bjöds vi på en stor variation av underhållning, som alltid när det gäller Synergy. Banden bjöd på rocknummer, vi fick höra vackra pianostycken, sångröster och dansarna bjöd på fina dansnummer. Det var som det alltid är med Synergy – mycket underhållande.

Tyvärr är det dock så att kvalitén på konserterna ibland dras ner på grund av det något dåliga ljudet i aulan. Speciellt för banden, som spelar med mycket elektronisk utrustning samtidigt, kan det ibland låta lite skränigt. Detta skulle gå att ändra på, så att konserterna kunde bli ännu bättre. Men trots detta så var det en mycket bra show.

Så tack för underhållningen, Synergy!


By