Gott nytt år från KZINE!

By on December 31, 2011 in Archive

Image: Nicolas Lindberg

Ett intensivt 2011 är snart över och samtidigt som vi äntrar domedagsåret 2012 så tar KZINE nya tag för att kämpa in i det sista.

Det har gått drygt två månader sedan KZINEs återuppståndelse. Aktiviteten på sajten har varit lite sisådär, och besöksantalet har växt sakta men säkert. Men det ska det bli ändring på! Efter en lång tid är äntligen alla fel, problem och buggar på sajten åtgärdade och nu kan vi äntligen börja sätta igång på allvar. Med vårens intåg kommer dessutom eventen att börja dugga tätt, och den mäktiga läroverksfejden blir garanterat terminens höjdpunkt, både i skolan och här på KZINE. Utöver det är flera spännande reportage, intervjuer och artiklar planerade och kommer att börja levereras inom en snar framtid.

Fast egentligen är det onödigt att tänka på framtiden. Idag är det nyårsafton, och ikväll sätter vi punkt för 2011. Men när klockan slår tolv är det den 1 januari 2012 – vilket innebär att vi har exakt, öh… ett visst antal dagar kvar att leva. Någon naturare kan ju räkna ut det.

Därefter tar Maya-indianernas kalender slut och det vet vi ju alla vad det innebär. Pang. Boom. The end. Men frukta icke, KZINE fortsätter i himlen förstås!

Avslutningsvis vill vi önska alla sköna KG-elever ett riktigt gott nytt år! Vi hörs nästa år!


By