K.Y.S.S. Stipendie

By on December 5, 2011 in Events

Skolans vetenskapliga förening K.Y.S.S. anordnar nu för första gången en tävling för natur-treornas projektarbeten. Vinnaren kommer att få minst 1000 kr, ett hedersomnämnande på skolavslutningen och även större möjligheter har utlovats.

K.Y.S.S., Kungsholmen’s Young Scientists’ Society, är som många vet skolans allmänna ”naturarförening”.  Föreningen var halvt i koma förra året då den i princip saknade någon styrelse, men sedan i höst är den tillbaka med mycket nytt, bland annat ett sprillans nytt stipendium som alla treor med naturvetenskapliga projektarbeten kan ansöka om.

Vad man behöver göra för att ansöka om stipendiet är att skicka en kort intresseanmälan till kyss.kholmen@gmail.com så blir man inkallad till en intervju med juryn för stipendiet.

Juryn består av åtta personer ur tvåan och trean och det är de som avgör vem som vinner stipendiet. Juryn kommer att bedöma varje projektarbete utifrån sju stycken olika aspekter som de själva sätter upp. Kontakta K.Y.S.S. på deras mejl för mer information angående stipendiet.


By