Årsmöte 31 januari 2012

By on January 15, 2012 in Archive, Events

Årsmötet 2012 närmar sig och det är den 31 januari du ska markera i kalendern. Oavsett om du vill komma med förslag på stora förändringar eller bara är intresserad av KZINE i allmänhet är du välkommen. Missa inte den här chansen att påverka och ha roligt på samma gång! Direkt efter blocket, klockan 15.50 drar vi igång (fika finns för de som behöver fylla på med socker efter en lång skoldag). Vill du lämna in en motion går det jättebra att mejla den till oss eller presentera den direkt på mötet. Passa på att uppmärksamma vad du tycker borde förändras! Vi vet att det är hur tråkigt som helst att sitta och lyssna på verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning, till och med orden låter tråkiga. Därför ska vi göra långa historier korta och tråkiga historier roliga. Det här blir årets roligaste årsmöte och du kommer att ångra dig om du inte går! Vi ses i föreningsrummet den 31 januari!]]>


By