Kungsholmen vidare i EUP

By on February 8, 2012 in Events

Kungsholmens lag levererade på hemmaplan och tog sig vidare i EUP. De Kungsholmare som var med i EUP (Europeiska Ungdomsparlamentet) har nu fått beskedet att de tog sig vidare från den nationella sessionen i vår egen aula. De får nu chansen att åka till den internationella sessionen i Istanbul och debattera mot de allra bästa ungdomarna från en mängd olika länder. – Det känns helt fantastiskt att få vara med i Istanbul, dock känner jag mig ganska ödmjuk inför uppgiften att representera KG och Sverige i Turkiet, tillsammans med skolor från hela Europa. Kungsholmens EYP-team är grymt, tack vare inspirerande elever och stöttande lärare, säger en av deltagarna Love Lyssarides. Övriga deltagare från Kungholmen var: Leo Podov, Phelan Chatterjee, Roberta Brandter och Felicia Fahlin. Grattis!]]>


By