Låt nedräkningen börja…

By on March 11, 2012 in Läroverksfejden

Photo: Elin Brorsson

I skrivande stund är det drygt 35 dagar kvar till ett av de största eventen bland gymnasieskolor i Stockholm. Ett event, en tävling där fyra prestigefulla läroverk drabbar samman i en turnering där känslorna, glädjen och till och med hatet går att ta på. Vi snackar naturligtvis om Läroverksfejden.

Som ni kan se här ovan, har nedräkningen satt igång. Med oss på KZINE kan du följa uppsnacket, hetsandet, och allt annat som kommer att hända inför den stora tävlingen. Naturligtvis kommer vi även att rapportera från samtliga deltävlingar, och det kommer att dyka upp mängder av material och bilder i samband med dessa.

Ju närmre den prestigefulla turneringen vi kommer, desto intensivare kommer rapporteringen att bli. Se till att besöka KZINE och tillsammans med oss följa allt som sker kring Läroverksfejden. Vi tar med glädje emot eventuella krönikor, införartiklar, hetsande texter och allt annat som kan bidra till att tagga igång stämningen inför den stora fejden.

Kungsholmens Gymnasium är de regerande mästarna. Låt oss upprätthålla den sviten och köra över Torra, Södra och Östra. Som sagt, 37 dagar kvar. Låt nedräkningen börja…


By