Ett slut på Lilla Journalistpriset 2012 – Men bara en början på nya KZINE

By on April 16, 2012 in Events

På fredagen avslutades tävlingen Lilla Journalistpriset. Efter ca fyra månader av att försöka pressa ut artiklar från en styrelse och medlemmar som ännu inte känt sig varma i kläderna är det nu slut. Det återstår att se var priset hamnar.

Det har varit några hektiska månader men jag tror att vi alla på KZINE känner oss nöjda med tanke på var vi började. Vi har gett nytt liv till den klassiska webbtidningen KZINE, vi har byggt en ny hemsida, upprättat nya stadgar och satt folk på de olika posterna. Vi består idag av 18 medlemmar och växer sakta men säkert samtidigt som vårt besöksantal gör detsamma.

Men vi kommer inte stanna upp för det! Nej, för nu börjar en ny hetsig månad där vi kommer filma, fotografera och rapportera från Läroverksfejden. Vi kommer även ha intervjuer med elever och deltagare. Poängställningen kommer ni kunna följa på laroverksfejden.kzine.se/scoreboard. Vi kommer även snart dra igång en ny artikelserie, Veckans fråga, där vi kommer att intervjua slumpvalda elever från skolan som får besvara aktuella frågor.

För att KZINE ska fortsätta att växa och utvecklas, behöver vi fler som bidrar. Känner du dig sugen? Tveka inte, kom på vårt nästa möte. Om inte, så glöm för all del inte att besöka kzine.se regelbundet, för nu sätter vi i ytterligare en växel.


By