Kungsholmen och Södra Latin drar ifrån

By on April 23, 2012 in Läroverksfejden

Det har nu gått 5 dagar sedan den första deltävlingen av Läroverksfejden 2012 och skolorna är i full gång att försöka samla på sig så många poäng som möjligt från minideltävlingen innan kommande onsdag.

I skrivande stund har Kungsholmen och Södra Latin dragit ifrån sina konkurrenter och landat på 288 poäng för Södra och strax efter kommer Kungsholmen med 269 poäng1. Östra och Norra Real tycks dock inte ha hunnit med i dessa tempoökande skolor och ligger kvar en rejäl bit längre ner. På onsdag ställs vi Kungsholmare inför vår huvudgren retorik vilket kommer ge oss chansen att köra förbi Södra Latin och lägga oss på förstaplatsen!

Vi har nu endast ett av uppdragen från minideltävlingen kvar att utföra innan onsdagen då de nya uppdragen kommer – nämligen att “ta fram en maskot för skolan”, men det ska väl inte vara alltför svårt för Sveriges bästa skola. Kom igen nu KG, vi kommer vinna det här i år igen!!

1 Eftersom statistik-diagrammet ej är helt uppdaterat har vi själva kalkulerat detta resultat


By