Kungsholmen tvåa i första deltävlingen

By on April 18, 2012 in Läroverksfejden

Photo: Elin Brorsson

Södra tog inte helt oväntat hem segern på hemmaplan i Läroverksfejdens första deltävling men Kungsholmen rodde hem andraplatsen och vi skaffade oss ett utmärkt utgångsläge inför nästa deltävling på vår hemmaplan.

Trots brutala attacker i form av vattenballonger (Norra), mjölbomber (Södra) och flaggbränning (Östra) höll Kungsholmen huvudet högt och tog andraplatsen i estettävlingen, den första deltävlingen. Utav de tre grenarna vann Södra teatern och musiken men vi kammade hem segern i dansen och därmed en andraplats.

175 poäng och en total andraplats i tävlingen ger oss ett utmärkt läge inför retoriktävlingen nästa onsdag, som vi brukar vara experter på.

Östra Real tog tredjeplatsen och Norra Real fjärdeplatsen.


By