Nu blickar vi framåt!

By on April 26, 2012 in Läroverksfejden

Södra utökade sin ledning i gårdagens deltävling men Läroverksfejden är inte över på långa vägar och nu gäller det att ladda om och fortsätta kämpa. Alla är vi nog förvånade och förbannade över hur Kungsholmen kunde komma på  tredje plats i gårdagens retorikdeltävling i Läroverksfejden. Kommentarerna på Facebook var många, och ilskan stark. Men inga utbrott kommer ändra domarnas beslut, hur felaktig det nu än var. För oss gäller det nu att blicka framåt. Södra leder nu med 500 poäng, KG är tvåa på 425. 75 poäng skiljer oss åt. Bara minideltävlingsuppdraden är värda mer än detta. Detta är på intet sätt över! Nu gäller det att tagga till, fixa uppdragen som vi gjorde förra veckan, och krossa i Allmänbildningen och Idrotten. Fortsätt kämpa! Nu försvarar vi titeln KG!  ]]>


By