Hoppet lever i Läroverksfejden!

By on May 7, 2012 in Läroverksfejden

Photo: Elin Brorsson

Beskedet att hela Allmänbildningen har ogiltigförklarats och att därför inga poäng från denna deltävling kommer räknas kom idag. Detta innebär att KG fortfarande har chans att vinna Läroverksfejden 2012.

Ja, ni hörde rätt! Idag kom beskedet att Allmänbildningen ogiltigförklarats. Eftersom det var många problem med svar som inte borde godtagits, felformulerade frågor och annat så bestämde sig LvF-styrelsen för att det mest rättvisa som gick att göra var att ogiltigförklara hela deltävlingen.

Detta betyder att om vi gör alla uppdrag till minideltävlingen och sedan själva vinner Idrotten och ser till att Södra kommer sist har vi fortfarande en chans att vinna. Det kan vara svårt men det är inte omöjligt. Men även om vi vinner och Södra kommer sist på onsdag kommer det vara precis på gränsen och varje poäng i minideltävlingarna är livsviktiga.

Så nu ser vi till att kötta uppdragen innan onsdag och sedan heja på våra idrottare till en seger i sista deltävlingen! Vi kämpar in i det sista KG!


By