What’s happening at kg?

By on May 20, 2012 in Events

PÅVERKANSUTSKOTTSMÖTE

Påverkansutskottet är det utskott du ska vända dig till med alla dina briljanta idéer! Vill du anordna kurragömma för hela skolan eller en skolbal så är det nu du har chansen att göra din röst hörd! För påverkansutskottet ska ha sitt första möte för det här verksamhetsåret. Konceptet är helt nytt, mötet kommer att äga rum på internet, på en livestream! Så var redo med din dator klockan 20:00 tisdagen den 29 maj!

Fotbollsmatch mellan svenska och engelska sektionen

Det är återigen dags för den årliga fotbollsmatchen mellan våra olika sektioner. Torsdagen den 7 juni smäller det och alla bör vara redo att visa att just deras sektion är bäst! Antingen genom att spela i en av de två matcherna (dam eller herrmatchen) eller genom att hetsa vid sidan av planen. Vilken sektion kommer att vinna? Enda sättet att ta reda på det är att bege sig ut på skolgården den 7 juni. Ses där!

Gubblunch

Den 7 juni bjuder Elevkåren och skolan på den årliga gubblunchen. Det är treornas sista lunch i skolans matsal och därför slår vi på stort! Lärare och elever sitter alla samlade och tillställningen är fylld av god mat och underhållande tal. Självklart är det de yngre eleverna som serverar på denna sista lunch. Om du är sugen på att göra det hör av dig till Elevkårsstyrelsen.

Studentfotografering

För att föreviga sin tid på KG kommer våra kära treor som nu tar studenten att fotograferas. Detta äger rum fredagen den 8 juni. Be there or be square!

Utspring

Snart smäller det! Den 8 juni tar treorna äntligen studenten, efter tre års slit, jobb och arbete. En lång resa går mot sitt slut, och på fredag den 8 juni klockan 13:00 är det alltså dags för det slutliga utspringet. Glädje och sorg. Skratt och tårar. Det kommer bli en känslofylld dag, minst sagt!

Slutskiva

Efter utspringet, flaken och studentmottagningarna så är det självklart också dags för slutskivan. Det är ännu inte helt fastställt vilken lokal det blir på. I skrivande stund lutar det åt allas vår egna Jonnys, men Pure är också ett alternativ. Vi håller er uppdaterade!


By