Tillbaka till verkligheten

By on August 21, 2012 in Archive

Så var sommaren 2012 över, ett minne blott. Ettorna travade in idag, och imorgon är det dags för resten av skolan att återgå till ’the daily routines’. De tio veckorna vi längtade efter så förbannat länge har passerat, och vi går helt enkelt tillbaka till verkligheten igen.

Men hey, ingen idé att vara nedstämda, det finns mycket att se fram emot! Vi som går i trean kan räkna dagarna tills vi äntligen tar studenten. Ettorna kommer att upptäcka att Kungsholmens Gymnasium är världens bästa skola. Och tvåorna, öh… ja, ni får säkert ett grymt år ni med. Typ.

Även KZINE drar såklart igång igen! Hemsidan har fått sig en liten renovering, och ska nu fungera bättre än någonsin förr. Målet för i år är att bli större, aktivare och bättre, på alla möjliga sätt och vis. För att bli det så behöver vi er hjälp. Nyanlända ettor, hemmastadda tvåor, eller aningen skoltrötta treor – intresserade av att vara en del av skolans tidning? Tveka inte, gå med i KZINE!

Till sist; ettor, varmt välkomna till Stockholms absolut bästa gymnasium!


By