Föreningsmässa

By on September 25, 2012 in Elevkåren, Events

Torsdagen är dagen vi alla har längtat efter. Dagen då nya föreningar blir kända, små föreningar blir stora och redan stora föreningar ännu större. Det är dagen för föreningsmässan.

Klockan tolv öppnas aulans dörrar för alla föreningsintresserade ettor, tvåor och treor på KG. Alla föreningar kommer att presentera sig kort i aulan och sen börjar det roliga på riktigt. Trapphuset fylls av elever som vill engagera sig, hitta sin nya fritidssysselsättning eller rent av bara äta av godiset som de flesta föreningar lockar med. Kanske kan man gå en runda och välja den förening som har bäst godis? Det borde ju vara ett tecken på hur goda föreningsmötena är.

Att oroa sig för att inte hitta något som passar är helt i onödan. På skolan finns 31 registrerade föreningar som sysslar med allt från godsaker till politik och om så ändå är fallet kan man ju alltid starta en ny förening!

Redan nu kan vi tipsa om gott godis vid KZINEs bord. Skriv upp dig på vår lista och kom på introduktionsmötet om du vill säga vad du tycker och tänker!


By