Uttagningar till Läroverksfejden 2013 – Debatt och Allmänbildning

By on March 12, 2013 in Events, Läroverksfejden

Allmänbildning

Tror du att du har det som krävs för att bli en av tre, att representera Kungsholmen i allmänbildnings-deltävlingen under Läroverksfejden? Ta då chansen och visa prov på din allmänbildning. Temat är Förändra Historien.

13 mars, kl. 08.20
Sal: 5417

14 mars, kl. 13.20
sal: 5417

Debatt

Sök till Kungsholmens debatt-lag! Visa vad du går för och försvara Kungsholmens ära i detta delmoment. Debatt-tävlingen kommer att ta plats på KG, men uttagningarna till skolans lag sker redan nu. Är du vår nya lagmedlem?

Uttagningarna till debatt kommer att vara på svenska, men talet får hållas på svenska eller engelska. Håll ett tal, tolka årets tema: Förändra Historien. Titeln till talet ska vara Revolution.

15 mars, kl. 13.00
sal: 6406

 

General Knowledge

Do you think you have what it takes to be one of three people representing Kungsholmen in the general knowledge tournament for Läroverksfejden? If so, take the chance and the test to show your knowledge. The theme is Changing History. 

13 March, 08:20AM – Room: 5417

14 March, 01:20PM – Room: 5417

Debate

Try out for the Kungsholmens Debate Team! Show what you’ve got and defend Kungsholmen’s dignity in this sub-competition. The debate tournament will take place here at KG, but the tryouts for the school’s team are already starting. Will you be our newest teammate?

The tryouts for the Debate tournament will be in Swedish, but your speech may be given in either Swedish or English. Give a speech and interpret this year’s theme: Changing History. The title of your speech must be Revolution. 

15 March, 01:00PM  – Room: 6406

 

]]>


By