Ta chansen och för KG till vinst i LvF 2013 redan imorgon

By on April 7, 2013 in Elevkåren, Events, Läroverksfejden

lvf 13 oncePhoto: Elevkåren

Om någon har missat att läoverksfejden drar igång i veckan, så kommer de inte kunna gå ovetandes i sin bubbla länge till. Första deltävlingen är på onsdag och tagget drar igång redan imorgon. I år ska vi på Kungsholmen satsa hårdare på vinst än någonsin förrut, och första steget mot seger i Läroverksfejden 2013 tar vi imorgon kl. 16.00, i matsalen.

Tiden är kommen. Imorgon kl. 16.00 i matsalen är det dags för den första minideltävlingen i läoverksfejden 2013, My Academys matteprov. Som om det inte vore nog att du genom att göra provet tar vår kära skola ett steg närmare vinst, garanteras även de hundra första som dyker upp en biljett till onsdagens deltävling. Deltävlingen i estetik, som kommer att äga rum på Södra Latin. En deltävling du inte vill missa…

Om detta inte lockar eller du är klar med provet och har köpt din biljett, så bjuder elevkåren på tagg inför läroverksfejden på skolgården från kl.16.00 och framåt. Det är dags att rusta upp den svarta armén. Av 55 meter tyg, 80 meter VP-rör och som styrelsen uttrycker det “en jävla massa vit sprayfärg”, har du nu chansen att skapa en flagga, en banderoll eller något helt fantastiskt som kan peppa våra tävlande till seger. Och visa vår motståndare, vilka som faktiskt regerar. Black Power.

Tiden är kommen, Läroverksfejden 2013 är här. 


By