Välkommen till det nya KZINE.se!

By on April 17, 2013 in Archive

Efter mycket slit och tusentals rader kod kan KZINEs webbdesigner tillsammans med resten av styrelsen stolt presentera den nya versionen av kzine.se.

Med den nya designen kommer du kunna få en bättre överblick över allt vårt innehåll genom att ta bort onödigheter för en cleanare layout. Den mer moderna och stilrena designen, med funktioner som att startsidan direkt lägger fokus på den senaste artikeln, Instagram-flöde i sidebaren och mycket mer hoppas vi ska bidra till en ännu bättre surf- och läsupplevelse.

Snart kommer vi även introducera en ny sektion på hemsidan – ”KZINE Time Machine” – där du tillsammans med oss kommer kunna åka tillbaka i tiden och läsa artiklar från KZINEs begynnelse. Mer information om detta kommer inom kort.

Happy reading!

Har du tankar/förslag eller hittat en bugg? Maila då gärna till nicolas.lindberg@kzine.se.


By