Sex dagar

By on December 23, 2013 in Fiction, KZINE Christmas Series

Sex dagar har jag varit på Södra Latin. Sex dagar har jag andats denna syrefattiga luft. Sex dagar har jag sökt i cigarettdimman.

Dag 23

När jag kom till Södra tog det inte lång tid innan jag fick veta vad som hade hänt. Det verkar som om någon visste om att det fanns en spion på skolan, någon som tog kontakt med honom och som låtsades vara en vän. Hon verkade trevlig och snäll för att få spionen till att tro att han ville stanna på Södra.

När jag hittade spionen var han medvetslös som en följd av droger. I innerfickan på sin rock fanns en lapp där det påstods att tomten skulle visa sig inne på rektorsexpeditionen på julaftonsmorgonen. Därför väntar jag nu där med min medvetslösa kompanjon. Hammaren och skäran syns tydligt med röd bakgrund på väggen.


By