Join the KZINE Election Team!

By on February 11, 2014 in Associations, Elevkåren

ekåm

The thrills! The irony! The Student Union’s Annual Meeting! Ready for a rollercoaster of democracy and deceit? If you’re interested in covering the riveting run-up to the elections, then join the KZINE Election Team!

We’ll be 1) interviewing candidates, 2) writing articles from all perspectives, 3) taking photos, 4) making short films/podcasts and 5) realising any creative ideas you have! Basically, we’ll be giving Kungsholmers a better picture of the issues we care about and an insight into who’s taking over our school next year! Want to join us?

Pop us an e-mail with your name, class and a short description of how you’d like to contribute to the Election Team specifically to phelan.chatterjee@kzine.se by Sunday 16 February! If you have any questions, feel free to send us an e-mail!

________________________________________________________________________

Spänningen! Ironin! Elevkårens årsmöte! Är du förberedd inför det demokratiska dramat? Om du är intresserad av att bevaka valsäsongen är det hög tid att gå med i KZINEs valteam!

Vi kommer att 1) intervjua kandidaterna, 2) skriva artiklar från alla perspektiv, 3) fotografera, 4) skapa kortfilmer/podcasts och 5) förverkliga dina kreativa idéer! Vi kommer helt enkelt skriva om frågorna som vi tycker är viktiga och ge Kungsholmarna en bättre bild av hur nästa års elevkårsstyrelse kan se ut!

Vill du gå med? Skicka ett mail med ditt namn, klass och en kort beskrivning av vad du vill bidra med inom valteamet till phelan.chatterjee@kzine.se senast söndag 16 februari! Vid frågor, skicka oss ett mail!


By