Zambia Group arrangerar loppmarknad!

By on February 10, 2014 in Associations

Zambia Group Logo

Sista krafttaget innan resan till Zambia bär av

Som ni säkert vet arrangeras det årligen en resa till Lusaka i Zambia med ett par lärare och utvalda elever, detta innebär att den 14e mars bär det av. I samband med den här resan överlämnas också de pengar som Zambia Group har jobbat ihop sedan förra året till våra systerskolor, Hillcrest, Monze Boarding School samt Chinika High School. MEN! Innan det är dags för att skicka iväg både pengar och elever anordnar Zambia Group en loppis den 8e Mars vid Odenplan, för att samla ihop de där extra kronorna om kanske skulle kunna räcka till ett extra stipendie och DU kan hjälpa till.

Alla prylar som ni vill bli av med (som är i åtråvärt och säljbart skick) får ni gärna skänka till oss. Ta kontakt med någon i styrelsen (ordförande Emily Wudie Jonsson!). Och kom ihåg att det som vi uppskatta lika mycket, och det som vi uppmuntrar, är er hjälp vid loppistillfället! SÅ KOM!

För mer information om vad Zambia Group har planerat framöver, kom på det öppna mötet Tisdagen den 11e Februari 14.30 i föreningsrummet. Framtida bakesales, loppisen och större framtida event kommer att diskuteras. Tag tillfället i akt att visa att du också vill vara aktiv i föreningslivet! Det kommer att finnas fika! :3

Som avlsut vill jag ta tillfället i akt och påminna er om KGES lan som kommer att äga rum den 18e februari, dessa vänliga själar har gått med på att samarbeta i år igen och skänker en del av pengarna de samlar in till Zambia Group! Resten går till ett grand cash prize för vinnarna av Counter Strike turneringen 😀 För mer info besök http://www.kgesports.com/events.php?page=0. OBS! Se till att anmäla er inom en vecka då sista anmälningsdagen är den 16e feb!

Ha det gott tills vidare och jag hoppas verkligen vi ses på nästa möte!

Mvh Bianca Otake, vice ordförande.


By