The Third Printed Edition of KZINE!

By on June 1, 2014 in Archive

1273917_10200259385237753_1539810949_o

We are planning on producing a paper edition of KZINE for the next year’s first graders, and we want you to help us! Last year’s edition was really great and with your help we hope it will be even better this year. Do you want to write a column, a reportage or a debating article? Do you want to take cool pictures or draw cartoons? We are open for ideas, but it is important for you to have a clear picture of what you want to do. The material for the paper edition will be produced during the summer and the deadline will be July 15, so now you know what to do when it is raining and you have some spare time on your hands!

Vi planerar att producera en tryck utgåva av KZINE för nästa års ettor, och vi vill ha din hjälp! Förra årets tidning var riktigt bra och med din hjälp hoppas vi att den kommer blir ännu bättre i år. Vill du skriva en krönika, ett reportage eller en debattartikel? Vill du ta coola bilder eller göra tecknade serier? Vi är öppna för idéer men det är viktigt att du har en klart bild av vad du vill göra. Artiklarna mm. till tidningen kommer göras under sommaren och dead kommer vara 15 juli, så nu vet du vad du ska göra när det regnar och du har tid över!


By