KZINE Intro Meeting

By on September 25, 2014 in Archive

kzineintromeeting

Are you interested in working with media and want to be in an editorial? Do like taking photos, writing articles or working with layouting? Maybe you want to work with radio or examine the principles’ work and decisions. Maybe you have heard about Norra Real’s podcast and realised that you and your friends can make one that is much better? Then it is probably time for you to get involved with the schools media association KZINE.

The meeting will not only be an introduction to KZINE, but also the first of five steps of a media course held by us together with Ung Media, the Swedish federation for young media producers. The education will for instance involve how an editorial works, freedom of speech and interview techniques. The goal with the course is to create an editorial that you might want to be part of. At the meeting it will be possible to sign up for the course, which is completely free of charge. So don’t miss out on one of the school’s most established and oldest association’s intro meeting!

Join the event here!

If you can not come to the meeting but still want to sign up for the course, send us a message on Facebook or email contact@kzine.se.

Är du intresserad av att arbeta med media och vill sitta med i en redaktion? Gillar du att fota, skriva eller göra layout? Du vill kanske arbeta med radio eller granska rektorernas arbete och beslut. Kanske har du hört Norra Reals podcast och insett att du och dina väner kan göra en som är grymt mycket bättre! Hur som helst så är det med största sannolikhet dags för dig att bli engagerad i skolans mediaförening KZINE.

Mötet kommer inte bara vara en introduktion till KZINE, utan också den första av fem träffar i en utbildning som vi på KZINE håller med hjälp av vårt riksförbund Ung Media. Utbildningen kommer röra bl.a. hur en redaktion fungerar, yttrandefrihet och intervjuteknik, och målet är att skapa en redaktiongrupp som just du kan vara med i. På mötet kommer det vara möjligt att anmäla sig till utbildningen som förstås är helt gratis. Så missa inte en av skolans äldsta och mest etablerade föreningars introduktionsmöte!

Gå med i eventet här!

Om du inte kan komma på mötet men ändå vill anmäla dig till utbildningen, skicka ett meddelande till oss på Facebook eller mejla oss på contact@kzine.se.


By