SDU till Kungsholmen 11/12

By on December 9, 2014 in Events
sduppl

SDU håller bokbord på Kungsholmens Gymnasium 5/12 2013

I övermorgon, torsdag 11/12, kommer  Sverigedemokratisk ungdom (SDU) hålla bokbord utanför rektorsexpeditionen på plan 3. Även Moderata ungdomsförbundet (MUF) och Grön ungdom (GU) kommer stå på samma ställe. Det här verifierar rektor för svenska sektionen i ett mejl.

För de ettor som inte var med förra läsåret när SDU stod utanför matsalen kan vi berätta att det uppstod större uppståndelse än när något annat ungdomsförbund haft bokbord på skolan. Bland annat delades det ut folders som väckte starka reaktioner hos fler elever. Ni kan se SDUs foldern här, och läsa mer om när SDU besökte KG här.

Även när SDU hållit bokbord på andra skolor har elever reagerat starkt. Mest känt är antagligen Globala Gymnasiet, där en grupp elever blockerade ingången för två personer från SDU.

Det kan hända att även fler partier håller bokbord på torsdag 11/12.


By