Veckans fråga: Vem eller vad fick dig att vilja gå upp ur sängen imorse?

By and on December 16, 2014 in Question of the week

    Untitled-1

När mörkret är som tyngst och plugget som tuffast vill man ibland bara gömma sig under täcket och somna om. Vad är det som får KG:arna att kämpa vidare? Veckans fråga: Vem eller vad fick dig att vilja gå upp ur sängen imorse?

Emil Pernler, N1D

KZINE QOTW

”Jag gick upp för att jag var rädd för att missa mattelektionen. Så känner jag ju inte varje dag, men min mattelärare kom fram till mig förra veckan och frågade ”Kommer du på mina lektioner, eller?”. Ett tag tänkte jag plugga hemifrån idag – jag hade en jättejobbig morgon och på mitt schema hade jag bara en lektion. Jag bor i Sollentuna så det tar mig 2 timmar att åka fram och tillbaka, men min mattelärare övertygade mig om att komma.”

Olivia Kälvesten, N2DKZINE QOTW2

 “Det är julkalendern som får mig att gå upp på morgonen. Att titta på den och äta frukost är riktigt mysigt. Just nu är jag väldigt desperat efter decemberkänsla, så jag tänkte att julkalendern kunde ordna detta.”

 Yauheni Luksha EN3B

KZINE QOTW3

 ”I got out of the bed for the same reason I got out of bed for the last four days this week, which was that I had to prepare for the football game. This is game week and it’s quite important. I ‘ve been pretty hyped for the last four days and during the last two nights I couldn’t sleep, but then today I overslept and was late for school. I couldn’t wait to get here – I knew we had to prepare for the game and cut out the protective gear for our pants. Trust me, it hurts when you fall on the floor. I know from all the countless trainings… I’m not really nervous, more excited. I was afraid to get hurt, but not anymore – I think I’ve been scared enough for the past three months.

 Maja Kankaanranta, Fysiklärare

KZINE QOTW4

”Det är för att jag vet att ni är här och att ni väntar på mig, så det är klart att jag går till er. Idag är det N2D, men en annan dag kan det vara N3B, N3D eller H2. Det är klart att man är trött på morgonen, men jag tycker alltid att när man kommer in i klassrummet så glömmer man det där. Det är kombinationen att få vara med er och att få lära er saker.”


By and