Befolka tanken avsnitt 1

By on October 4, 2015 in Befolka tanken, Podd på KG

BEFOLKA TANKEN3j

 

Hola KG! There’s a new podd in town. Befolka tanken är en podd av föreningen KG Politik där vi – SURPRISE – pratar politik. På fint språk kan man säga att vi försöker erbjuda ett politiskt samtal som är annorlunda än det man får från våra politiker. Vi har en målsättning att hitta nya perspektiv, premiera förståelse för de som tycker annorlunda och samtidigt knyta in KG i det hela. Man skulle också kunna säga att vi är en plattform där KGare kan sprida sina åsikter omrking sig mer frenetiskt än Djingis Khan spred sina gener.


I första avsnittet pratar Hanna Mattola, Viggo Johnsson och Linnea Dubois om flyktingsituationen i Europa och Mellanöstern samt lite om KG for Refugees. Hör om hur Europa har en falsk humanism, om huruvida man ska tala om volymer och om hur man trots allt inte kan jämföra KG for Refugees med ett nackskott.

Tyck gärna till om det vi säger antingen på Facebook eller i kommentarsfältet på kzine.se!

P.S. Avsnittet är inspelat 18/9 så vissa av tidsreferenserna är lite daterade


By