SÖK TILL KZINE:S STYRELSE

By on March 6, 2019 in Archive, Associations, Uncategorized

KZINE ANNUAL MEETING 2019

Den 26:e mars är det dags för KZINE:s årsmöte, där vi kommer gå igenom året som passerat och tillsätter en ny styrelse inför nästa verksamhetsår, 2019/2020. Vi vill jättegärna ha dig där! Klockan 14:30 ses vi i Föreningsrummet, och där kan vi lova att det kommer finnas fika i mängder, så kom dit!

Valberedningen vill passa på att uppmana alla intresserade att söka till styrelsen. Passion för journalistik, podcasts eller föreningsarbete? Kanske alla tre? Ta chansen att bli en del av en av skolans största föreningar och den kanske allra mysigaste styrelsen! Ingen tidigare erfarenhet inom KZINE? Det viktigaste är inte en lång, fräsig lista med föreningsmeriter (även om det aldrig har skadat någon…) utan ett brinnande intresse.


VILKA SITTER I VALBEREDNINGEN?

Harald Fredriksson, ordförande för KZINE 2017/2018
Elsa Wallerö, vice ordförande i KZINE 2017/2018
Linnea Engelbrektsson, sekreterare i KZINE 2017/2018

HUR SÖKER JAG TILL STYRELSEN?

Mejla din kandidatur till valberedning@kzine.se senast 18:e mars, så återkommer valberedningen snarast med tid för intervju. Kandidaturen skall innehålla svar på följande frågor:

Vem är du och vilken post söker du?
Varför vill du sitta i KZINES styrelse?
Varför söker du till just den här posten?
Vad gör dig till en lämplig kandidat?
Vad vill du åstadkomma inom KZINE?

Alla sökande intervjuas av valberedningen (inga förhör, bara odramatiskt samtal och fika). Intervjuerna kommer i första hand att hållas mellan 14:e-18:e mars. Valberedningens förslag presenteras 25:e mars.

VILKA POSTER KAN JAG KANDIDERA TILL?

ORDFÖRANDE – leder alla styrelsemöten, håller ihop styrelsen och har externpolitisk kontakt, t.ex. med Ung Media.
SVENSK CHEFREDAKTÖR – sköter kommunikationen med alla skribenter, korrekturläser och publicerar artiklar på svenska, samt leder webbredaktionen.
ENGELSK CHEFREDAKTÖR – sköter kommunikationen med alla skribenter, korrekturläser och publicerar artiklar på engelska, samt leder webbredaktionen.
WEBMASTER – driver KZINEs fina hemsida www.kzine.se, har huvudansvar för sociala medier och leder den administrativa arbetsgruppen. Grundläggande kunskaper inom PHP, WordPress och SQL är meriterande.
EKONOMIANSVARIG – tar hand om KZINEs kapital, föreslår en budget och söker bidrag. Ekonomiansvarig är också vice ordförande.
RADIOANSVARIG – leder all radioproduktion och ansvarar för studion, samt lyssnar igenom och publicerar alla podcasts.
BILD- och VIDEOREDAKTÖR – filmar och fotograferar, samt leder bild- och videoredaktionen.
SEKRETERARE – för protokoll på mötena och agerar allt-i-allo i föreningen

Slutligen, om du har några frågor så tveka inte att kontakta antingen valberedningen eller den nuvarande styrelsen för KZINE. Vi är mer än glada att svara på allt, stort som smått. Vi ses på årsmötet!


By